Abonnementbetingelser

Asset Management ApS (AMA) er et dansk selskab. Selskabet producerer og udgiver uafhængige konjunktur- og aktieanalyser til private investorer, der ønsker at drive deres formueforvaltning, som en seriøs forretning.

Bestilling af abonnement og generelle betingelser

Ved bestilling af et abonnement opretter du en profil med dine brugerinformationer, som du anvender ved login på sitet steuchama.dk. Din profil er personlig, og den må ikke udleveres eller deles med andre. Du er selv ansvarlig for at ajourføre oplysningerne i profilen, og for eventuelt misbrug.

I forbindelse med oprettelsen af din profil vil du modtage en e-mail fra sitet steuchama.dk. E-mailen indeholder et aktiveringslink, som du bedes klikke på. Aktiveringslinket sikre, at andre personer ikke kan oprette en profil i dit navn. Det er en forudsætning for at kunne logge ind på sitet steuchama.dk, at aktiveringen har fundet sted.  

Ved udløb af et prøveabonnement forsætter dit abonnement automatisk til den normale abonnementspris, med mindre du senest 14 dage inden prøveperiodens udløb opsiger abonnementet. Et prøveabonnement kan ikke forlænges.

Abonnementsperiode og betaling

Et abonnement betales bagud for to kvartaler ad gangen hvert halve år. Abonnementet vil efter første periode blive tilpasset således, at de fremtidige perioder løber halvårligt, fra den 1/1 til og med den 30/6 samt fra den 1/7 til og med den 31/12.

Fortrydelsesret

I første abonnementsperiode kan der fortrydes indtil 14 dage efter aftalens indgåelse.

Opsigelse af abonnement

Et abonnement er fortløbende og fortsætter, indtil det opsiges. En opsigelse skal være modtaget senest 14 dage før udløbet af en abonnementsperiode. Opsigelsen skal ske skriftligt pr. brev til selskabets adresse eller ved e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ansvarsfraskrivelse

Investering i aktier er forbundet med risiko, og materialet på sitet steuchama.dk og i AMA´s trykte publikationen må ikke opfattes som en opfordring til køb eller salg af aktier eller til at foretage andre økonomiske dispositioner. AMA´s informationer og vurderinger er alene udtryk for vor aktuelle hold-ning på tidspunktet for offentliggørelsen. Det bemærkes, at der er adgang til historiske materialer, hvor AMA efterfølgende kan have foretaget revurderinger.

Det er AMA´s hensigt at bidrage til, at investor opnår det bedst mulige afkast, men AMA og Axel Steuch har inget ansvar for, hvis investeringerne ikke giver det ønskede resultat eller for effekten af offentlige skatter og afgifter. Omtale af enkelte aktier er metode eksempler og ikke individuel råd-givning om enkelt aktier. AMA garanterer ikke for materialets nøjagtighed eller fuldstændighed. AMA og Axel Steuch investerer i investeringsbeviser og aktier i henhold til materialets køb- og sælgsignaler.

Toolmaster.dk - Hjemmesider, webshops, opgradering, webhotel, kursus i søgemaskineoptimering & søgemaskineoptimering