X2 Klubben

x2 klubbenØnsker du at fordoble værdien af dine investeringer på 2 til 5 år, så er X2 Klubben noget for dig!

X2 Klubben er en eksklusive klub for private investorer, der ønsker at drive deres formueforvaltning, som en seriøs forretning.

Fordobling har været AMA's målsætning igennem mange år. For at kunne sprede erfaring og kundskab til ligesindede private aktieinvestorer, så har AMA startet den ekslusive X2 KLUB. Som medlem af X2 KLUBBEN modtager du hvert måned tre analyserapporter.

Det Globale Børsklima er AMA's konjunkturanalyse. Rapporten viser, når den globale aktiekonjunktur bunder, og du skal købe, samt når den topper, og du skal sælge. Derved bliver du i stand til to ting: Fordoble værdien af dine investeringer i de stigende markeder, og undgå tab i de faldende markeder. 

AktieFokus giver dig et overblik over AMA's gode aktier. De gode aktier er dem, som du bør overveje, når du sammensætter din portefølje. AMA's rapporter viser aktierne branchevis, så du kan fokusere på de gode aktier i de stærkeste brancher.

BrancheAnalyse giver dig en brancheopdelt gennemgang af det danske aktiemarked. For hver branche kan du læse, om konjunkturtrenden er positiv eller negativ. AMA benytter to værktøjskasser til aktieanalysen, som viser to sider af den samme sag. For hver af branchens aktier viser den grafiske analyse konjunkturforløbet samt værdizonen. Nøgletalsanalysen fortæller ligeledes om aktien er billig, normalt prissat eller dyr. De to analysemetoder bekræfter og supplerer således hinanden.

Ønsker du at blive medlem af X2 Klubben? 

Toolmaster.dk - Hjemmesider, webshops, opgradering, webhotel, kursus i søgemaskineoptimering & søgemaskineoptimering